Princess Culture of Cuteness

Verden af Princess Culture of Cuteness er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princess Culture of Cuteness, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hver uge mødes Jasmin, Ariel, Merida og Askepot på deres yndlingscafé for at spise morgenmad og kaffe sammen og snakke om det hele. Hver uge vælger de en anden modestil og planlægger deres outfit. I denne uge vil de gerne se super søde ud, så pigerne vil bære kawaii-outfits. Du skal være deres stylist i dette sjove dress up spil. Først skal du give dem en dejlig hombre frisure ved hjælp af farver som pink, blå og lilla. Dernæst skal du hjælpe dem med deres makeup og forsøge at tænke ud af boksen, når du skaber den. Sidst men ikke mindst skal du vælge de sødeste kawaii outfits til pigerne og hjælpe dem med at se søde og dejlige ud!

Lignende spil:

Kan du lide Princess Culture of Cuteness? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.