Princesses Waiting For Santa

Verden af Princesses Waiting For Santa er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princesses Waiting For Santa, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Elsa, Moana, Anna, Jasmin og Askepot kan ikke vente til jul. De vil gerne have deres gaver, og de er så spændte på denne magiske dag. Disse søde piger venter tålmodigt på, at julemanden kommer og lægger gaverne pakket ind og smukt under træet. Er du også spændt? Så slut dig til de søde piger og nyd en dejlig aften sammen. De fem piger skal forberede småkager og mælk til julemanden, så han kan nyde dem som en god sød godbid. Hjælp disse piger med at pynte småkagerne med søde flager, glasur og placere en kop varm mælk ved siden af kagetallerkenen. Julemanden vil helt sikkert nyde dem meget, da de er lavet med kærlighed. Det er nu tid til at gøre sig klar til juleaften, så vælg behageligt tøj til hver prinsesse med søde hættetrøjer, behagelige bukser og fint tilbehør til at sove.

Lignende spil:

Kan du lide Princesses Waiting For Santa? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.