Pupper Mahjong

Verden af Pupper Mahjong er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pupper Mahjong, et af vores bedste mahjong spil-spil!

Pupper Mahjong er et sjovt og sødt Mahjong-spil, som kan vise sig at være det perfekte valg, når du ønsker at spille et spil, der har den helt rigtige mængde udfordring og nydelse. Med sin søde grafik, som overvejende viser elskelige hunde, får du en behagelig oplevelse, som kan få dig til at glemme dine daglige bekymringer i et par dyrebare øjeblikke.

Ligesom andre sjove Mahjong-spil, som du kan spille og nyde på Spilo.dk, tester Pupper Mahjong din opmærksomhed og dine hukommelsesfærdigheder, mens der også er tilføjet en timer, for at holde tingene spændende og tilføje lidt mere udfordring til spillet. For at score point skal du omhyggeligt scanne spillepladen og finde matchende brikker, der er placeret på kanten af stakken, for at score point. Når du finder dem, skal du vælge dem for at fjerne dem fra brættet. Dette vil give dig point. Hvis du nogensinde har brug for hjælp, har Pupper Mahjong implementeret en hjælpsom, men med et begrænset antal anvendelsesmuligheder, Hint-funktion, som du kan bruge til at vise dig, hvor det næste match er. Og hver gang du finder et match, får du også tildelt noget bonustid.

Med en række forskellige stabelkonfigurationer og en hel masse søde flisedesigns vil Pupper Mahjong helt sikkert glæde dig. Spil det på Spilo.dk og hav det sjovt.

Sådan spiller du

Hvis du bruger en computer, kan du interagere med spillet ved hjælp af musen, og hvis du er på en mobilenhed, vælger du de forskellige elementer fra skærmen ved at trykke på dem.

Lignende spil:

Kan du lide Pupper Mahjong? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores mahjong spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.