Rapunzel Loves Disneyland

Verden af Rapunzel Loves Disneyland er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rapunzel Loves Disneyland, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Prinsesse Rapunzel elsker Disneyland, og hun var så glad, da hendes kusiner Anna og Elsa fra Arendelle inviterede hende til deres Disney-fest! Rapunzel kan ikke vente med at klæde sig ud som en ægte Disney-fan, og da hun vil begynde at planlægge sit outfit til festen, kan hun også indrette sit værelse i Disney-stil! Hvorfor hjælper du hende ikke ved at spille dette dejlige spil? Begynd med outfittet og vælg en flot kjole eller kombiner et par bukser eller en nederdel med en flot skjorte eller en tank top. Tilføj nogle Disney-tema tilbehør og en cool frisure, og hun er helt klar og klædt på til festen. Nu skal du indrette hendes værelse på ny, og sørg for, at det bliver farverigt, piget, hyggeligt og sødt.

Lignende spil:

Kan du lide Rapunzel Loves Disneyland? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.