Red Rope

Verden af Red Rope er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Red Rope, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Red Rope er et spil, der er meget spændende lige fra starten. Du skal forsøge at styre det røde reb fra begyndelsen til slutpunktet, mens du også forbinder de andre farvede prikker undervejs. Du vil kun vinde niveauet, når de tilfældigt placerede prikker er farvet grønne.

Det kræver en masse planlægning og tålmodighed at gøre det, da det eneste du kan gøre er at styre den bevægelige kugle med en magnet. Du har brug for masser af tålmodighed og opmærksomhed for at gennemføre hvert niveau. Men hvis du ender med ikke at kunne fortsætte, kan du altid genstarte niveauet og teste dine færdigheder.

Da der ikke er to niveauer i Red Rope, der er ens, vil du hele tiden støde på nye udfordringer. Gameplayet er ikke kun udfordrende, men du har også altid nye drejninger baseret på den oprindelige formel. Det gør Red Rope friskt og fristende, samtidig med at det opmuntrer dig til at afprøve nye måder at spille på. Det er en fantastisk idé baseret på en meget populær formel, så prøv det lige nu på Spilo.dk og se, hvor godt du selv kan klare dig!

Sådan spiller du

Klik og hold venstre museknap nede, hvis du bruger en pc, eller hold fingeren på skærmen, hvis du spiller fra en mobilenhed, og før den frie ende af rebet til målet ved hjælp af din magnet. For at komme til det næste niveau skal du sørge for, at rebet også rører de andre cirkler, der er spredt rundt omkring på det aktuelle niveau, for at komme til det næste niveau.

Lignende spil:

Kan du lide Red Rope? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.