Rio Rex

Verden af Rio Rex er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rio Rex, et af vores bedste action spil-spil!

Dinosaurer vil altid være seje, men har du nogensinde tænkt på, hvor sejt det ville være, hvis dinosaurer levede i vores tid? Eller hvis de kunne kaste flammer ud fra deres mund? Forestil dig ikke længere og spil Rio Rex, et sjovt spil, hvor du spiller som en T Rex, der påfører store mængder skade i alle mulige forskellige niveauer.

Men tro ikke, at du kan forårsage hærværk, uden at folk vil forsøge at stoppe dig. Du skal hele tiden være forsigtig og undgå indkommende skader. Især i de senere baner, hvor modstanden bliver mere og mere kraftig, får du brug for alle de færdigheder, du har lært, for at overleve.

Selv om intet virkelig kan stå i vejen for dig, betyder de ubarmhjertige angreb, som du modtager i løbet af de 12 niveauer i Rio Rex, at du er nødt til at helbrede dig fra tid til anden. For at gøre dette skal du spise de mennesker, der står i vejen for dig.

Spil som en glubske dinosaur, når du spiller Rio Rex på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Rio Rex? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores action spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC