Royal Offense

Verden af Royal Offense er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Royal Offense, et af vores bedste strategi spil-spil!

Træd ind i rollen som leder af et fantasirige, når du vælger Royal Offense, og få dit land og dets folk til at blomstre og vokse. Royal Offense er et strategispil, og det betyder, at der er et element af makroforvaltning involveret, men du kan også tage direkte kontrol over dine enheder, så tro ikke, at du bare kan blive og se dine enheder gå rundt på skærmen.

Din hovedopgave i Royal Offense er at bygge de enheder, som dit kongerige har brug for. For at finde balancen mellem at bygge soldater eller folk, der opkræver skatter, bliver du nødt til at afprøve forskellige strategier, men med tiden vil du få en vis intuition for, hvornår det er bedst at rekruttere de rette enheder.

Når alle slags fantasivæsener invaderer og forsøger at overtage dit kongerige, er det dit ansvar at etablere et ordentligt forsvar og endda at få fat i dine enheder og placere dem strategisk, så de kan opsnappe og eliminere dine fjender.

Få dit kongerige til at vokse, når du spiller Royal Offense på Spilo.dk, og hav det sjovt.

Lignende spil:

Kan du lide Royal Offense? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores strategi spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.