Snow White's True Kiss Story

Verden af Snow White's True Kiss Story er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Snow White's True Kiss Story, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Jeg er sikker på, at du ved, hvor svært det er at vælge den rette fyr for dit hjerte. Nå, den søde Disney-prinsesse skal vælge mellem tre drenge, og hun ved ikke, hvad hun skal gøre. Kan du hjælpe hende med at vælge sin prins? Sørg for, at hendes ansigt er fejlfrit ved at starte med en scrub og en fin maske. Skyl med vand, og sørg for, at hendes hud er glat og perfekt. Påfør minimal makeup som f.eks. en flot læbefarve, en rødme og mascara til vipperne. Kig i garderoben efter en ny smuk kjole med glimmer, som ville være perfekt til en romantisk eftermiddag. Hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Snow White's True Kiss Story? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.