Solitaire Mahjong Juicy

Verden af Solitaire Mahjong Juicy er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Solitaire Mahjong Juicy, et af vores bedste mahjong spil-spil!

Spil nogle afslappende runder mahjong på en caribisk baggrund på Spilo.dk, når du vælger Solitaire Mahjong Juicy. Med sin stiliserede grafik og optimistiske lyde skaber Solitaire Mahjong Juicy en ret munter atmosfære, og det sjove Mahjong-spil vil også bidrage til at give dig et smil på læben. Ligesom i andre Mahjong-spil skal du i Solitaire Mahjong Juicy matche så mange brikker, der har det samme design på dem, mens du kæmper mod timeren. I Solitaire Mahjong Juicy forestiller flisedesignet alle mulige lækre frugter og frugtsaft, som helt sikkert vil få din mund til at løbe i vand.

Men det handler ikke kun om at finde frem til, hvor to matchende fliser er, for du skal også sørge for, at fliserne ikke er blokeret af andre fliser, og da disse elementer er stablet på hinanden, skal de også være på samme niveau. Og hvis du er hurtig nok, kan du også få fordelene ved en pointmultiplikator, som giver flere point til din endelige score. Solitaire Mahjong Juicy har også nogle nyttige funktioner, der hjælper dig med at lave så mange kampe som muligt: du kan bede om hints, du kan blande brættet, og spillet viser dig også, hvor mange kampe der kan laves i hver runde. Dette kan hjælpe dig med at fokusere din indsats.

Find tændstikker og slap af på Spilo.dk, når du spiller Solitaire Mahjong Juicy.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge de brikker, du vil matche, eller til at trykke på knapperne. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på disse elementer.

Lignende spil:

Kan du lide Solitaire Mahjong Juicy? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores mahjong spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.