Stars Vs Evil Avatar Maker

Verden af Stars Vs Evil Avatar Maker er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stars Vs Evil Avatar Maker, et af vores bedste dukkeskaber-spil-spil!

Star Butterfly er en prinsesse fra den magiske dimension Mewni, der når hun fylder 14 år får som fødselsdagsgave fra sine forældre en kraftfuld tryllestav, der i generationer har tilhørt Butterfly-familien, ud over en bog med besværgelser, der indeholder alle de besværgelser, som de gamle ejere af staven har skabt. Men Star kan ikke beherske stavens kræfter ordentligt, så hun bliver straks sendt til Jorden, et sikkert sted, hvor hun kan øve sig. Endnu på Jorden møder hun Marco Diaz, som bliver hendes bedste ven. Sammen kæmper de mod monstre, der for enhver pris forsøger at stjæle den dyrebare tryllestav med henblik på at erobre universet. I dette spil kan du skabe flere figurer i serien - Star, Marco, Jackie Lynn, Tom, Kelly blandt flere andre. Der er flere tøj, som du kan kombinere med forskellige farver og skabe nye versioner af din yndlingskarakter!

Lignende spil:

Kan du lide Stars Vs Evil Avatar Maker? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dukkeskaber-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.