Stick Freak

Verden af Stick Freak er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stick Freak, et af vores bedste stickman spil-spil!

På Stick Freak er din stok og dine færdigheder det eneste, der kan holde dig i live. I svimlende højder skal du forsigtigt trykke på skærmen for at styre længden af din pind, så du kan skabe en bro, hvor du kan rejse sikkert fra den ene klippe til den anden.

Hver ny klippe giver en ny udfordring, da afstanden mellem dem altid varierer, så du skal hele tiden vurdere, hvor meget du skal trykke, så du ikke falder ned til en game over-skærm. Da hver klippe er unik, skal du altid gøre dit bedste hver gang, for én fejltagelse vil afslutte din tur. Livet som ninja er hårdt, men i Stick Freak er dette taget til det yderste. Heldigvis giver højderne dig en meget flot udsigt!

Bliv en vovehals på Spilo.dk og find din balance i Stick Freak!

Lignende spil:

Kan du lide Stick Freak? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores stickman spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.