Stickman Parkour Skyland

Verden af Stickman Parkour Skyland er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stickman Parkour Skyland, et af vores bedste stickman spil-spil!

Hvis du er vild med at bevæge dig rundt i omgivelserne på en spektakulær måde, så kender du sikkert til kunsten at løbe frit, bedre kendt som parkour. I Stickman Parkour Skyland kan du hoppe og klatre over alle mulige forhindringer i en række spændende baner. Hver af disse baner udgør en ny udfordring, men hver eneste af disse kan overvindes, når du styrer en så akrobatisk figur.

Stickman er en figur, der er kendt for at være temmelig akrobatisk, og gennem årene har de været med i alle mulige eventyr, hvoraf nogle af dem har været ret farlige. Som følge heraf kan de klare udfordringerne på Stickman Parkour Skyland ret godt. Og der er masser af udfordrende baner i dette spil, og dit eventyr vil føre dig gennem alle mulige unikke miljøer. I løbet af de 50 håndlavede baner vil du få din del af det sjove, og du vil helt sikkert være nødt til at gentage nogle baner, men at mestre din figurs indviklede bevægelser og lære omgivelserne at kende er en del af det sjove ved Stickman Parkour Skyland.

Tag på et vildt eventyr i Stickman Parkour Skyland, når du spiller på Spilo.dk, og se, hvor mange baner du kan gennemføre.

Sådan spiller du

Brug WASD- eller piletasterne til at bevæge dig rundt, og tryk på mellemrumstasten for at hoppe, hvis du spiller fra en computer, eller brug knapperne på skærmen til at styre din figur, hvis du bruger en mobilenhed.

Lignende spil:

Kan du lide Stickman Parkour Skyland? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores stickman spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.