Stickman Skate: 360 Epic City

Verden af Stickman Skate: 360 Epic City er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stickman Skate: 360 Epic City, et af vores bedste sport spil-spil!

Tag dit skateboard og gør dig klar til at udføre de mest dristige tricks i Stickman Skate: 360 Epic City, et sjovt spil, hvor kun den mest modige kan gennemføre niveauerne og få flest point. Hop på det rigtige tidspunkt, og styr også din hastighed for at overleve de mange farer, du vil møde på din vej.

Den stiliserede grafik vil trække dig ind i byen fra Stickman Skate: 360 Epic City og udover at være flot at se på, hjælper den også med din navigation og overlevelse. Ud over grafikken vil den seje musik få dig til at vippe hovedet op og ned til rytmen.

Fra Ollie's til Indy's og Nose Grind's, de mange forskellige bevægelser din skater laver er imponerende, og den smidighed, der vises, er intet mindre end fantastisk. Det fantastiske ved Stickman Skate: 360 Epic City er, at eventuelle skader er kun fiktive!

Tag til skateparken med Spilo.dk og få masser af sjov, når du prøver Stickman Skate: 360 Epic City!

Lignende spil:

Kan du lide Stickman Skate: 360 Epic City? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sport spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.