Super Burger 2

Verden af Super Burger 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Super Burger 2, et af vores bedste madlavning spil-spil!

Det er ikke let at eje sin egen restaurant! Giv ikke op, og overrask dine kunder med de lækreste burgere, der er tilberedt til tiden. Lær alle ingredienserne til hver burger udenad. Kunderne vil blive yderst tilfredse og vil altid komme tilbage til din butik!

Du ejer en burgerbutik, og du har mange kunder, som elsker burgere. Det er din opgave at levere forskellige burgerbestillinger til tiden. Du skal bare være hurtig, fordi kunderne kan være utålmodige nogle gange. Husk, at du kører mod tiden. Du kan producere og sælge forskellige burgere i world 1 og world 2 modes. I tidskørselstilstanden kan du slå din egen rekord ved at producere så mange burgere som du kan.

Lignende spil:

Kan du lide Super Burger 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores madlavning spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.