SUPERHOT Prototype

Verden af SUPERHOT Prototype er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil SUPERHOT Prototype, et af vores bedste skydespil-spil!

Spil nu den prototype, der dannede grundlag for det verdensomspændende fænomen, der overraskede verden, SUPERHOT. I denne første udgave af spillet, SUPERHOT Prototype, kan du allerede se starten på en god idé. Kom til at opleve en enestående shooter-oplevelse, hvor tiden kun bevæger sig, når du bevæger dig.

Handlingen er vild og vil holde dig i gang med at gætte, og den minder om de vanvittige actionscener fra dine yndlingsfilm: en smule Matrix blandet med den intense action fra kinesiske film, hvor slowmotion og vragrester, der flyver rundt, vil holde dit hjerte i gang og adrenalinen på et ekstremt højt niveau.

Med en umiddelbart genkendelig kunststil og et spændende gameplay er du sikker på at have det sjovt med SUPERHOT Prototype på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide SUPERHOT Prototype? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skydespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.