Tetra Blocks

Verden af Tetra Blocks er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Tetra Blocks, et af vores bedste pusle spil-spil!

Vil du spille et sjovt spil i Tetris-stil? Spilo.dk giver dig Tetra Blocks, en unik blanding af SF og Tetris. Med sin neonlignende grafik vil spillets atmosfære helt sikkert vække minder om sci fi-klassikere som Tron.

Ligesom det spil, som Tetra Blocks er inspireret af, er reglerne lige så enkle, som du husker dem, nemlig at du skal placere figurerne på en sådan måde, at der skabes en sammenhængende linje på overfladen. Når dette er opnået, forsvinder den pågældende del af stakken, hvilket giver dig mere plads til at placere andre faldende brikker. Du mister niveauet, når din stak af brikker når op til loftet.

Slap af med et sjovt puslespil, og få den højeste score på Tetra Blocks!

Lignende spil:

Kan du lide Tetra Blocks? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.