The Daily Sudoku

Verden af The Daily Sudoku er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Daily Sudoku, et af vores bedste sudoku spil-spil!

For at løse de talgåder, som du finder i et typisk Sudoku-spil, skal du bruge din logik til at fylde det 9x9 gitter med tal, så hver kolonne, række og de 3x3 mindre gitre, der udgør gitteret, indeholder alle tallene fra 1 til 9. Med et uendeligt antal mulige brætkonfigurationer giver Sudoku dig et ubegrænset udbud af sjov og hjernetræning.

I The Daily Sudoku kan du løse en unik gåde hver dag. Desuden har spillet et arkiv med de seneste gåder, så hvis du nogensinde går glip af en gåde, kan du spille den på et senere tidspunkt. Og derudover sørger The Daily Sudoku for, at det ikke bliver en frustrerende oplevelse ved at give dig mulighed for at få hjælp, hvis du nogensinde får brug for det. Du skal ikke være bange for at bruge det, men du kan også eksperimentere lige så meget du vil og afprøve forskellige kombinationer, for på Spilo.dk er der ingen pen, papir eller viskelæder, som du skal bekymre dig om, hvis du har placeret et tal forkert.

Nyd dit daglige spil Sudoku på Spilo.dk og løs gåden.

Lignende spil:

Kan du lide The Daily Sudoku? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sudoku spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.