The Impossible Quiz 2

Verden af The Impossible Quiz 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Impossible Quiz 2, et af vores bedste quizspil-spil!

Løs endnu en række sjove og uventede gåder, når du spiller efterfølgeren til det unikke quizspil The Impossible Quiz 2. I fortsættelsen til originalen, som du også kan spille på Spilo.dk, er din opgave endnu en gang at forberede din hjerne på en række spørgsmål, der får dig til at tvivle på hvert eneste svar, du overvejer. I The Impossible Quiz 2 er nøglen til at løse quizzen ligesom i forgængeren at tænke ud af boksen og tænke sig om to gange, før du vælger et svar. Det, der ved første øjekast kan virke indlysende, er højst sandsynligt et trickspørgsmål. Og med et begrænset antal forsøg til at gennemføre quizzen på én gang skal du nøje overveje hver enkelt mulighed.

Den uforudsigelige karakter af The Impossible Quiz 2 er noget, som det har arvet fra det første spil, så hvis du har en vis erfaring fra det første spil, er du måske allerede bekendt med nogle af de tricks, som spillet benytter sig af. Men det er kun en lille fordel, for The Impossible Quiz 2 sørger for at give dig nye og unikke udfordringer. Når du finder ud af, hvad svaret er, vil du selvfølgelig undre dig over, hvorfor du ikke fandt ud af det tidligere, men en del af det sjove er at tilpasse sig det unikke regelsæt, som The Impossible Quiz 2 giver dig. En ting er sikker, og det er, at kun hvis du overvejer hvert svar nøje, vil du kunne komme videre og se, hvilken præmie der venter dig, når du er færdig med The Impossible Quiz 2.

Find svaret på et andet sæt interessante udfordringer, når du spiller The Impossible Quiz 2 på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Ligesom i det første spil skal du bruge venstre museknap til at vælge svaret og interagere med spillet. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Spil andre spil fra impossible quiz-serien:

  1. The Impossible Quiz Classic

Lignende spil:

Kan du lide The Impossible Quiz 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores quizspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.