Tower Crash 3D

Verden af Tower Crash 3D er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Tower Crash 3D, et af vores bedste 3d spil-spil!

Vil du sætte dine ødelæggelsesfærdigheder på prøve? Spilo.dk giver dig den mulighed med Tower Crash 3D! Formålet med spillet er at tage et godt kig på tårnet, se hvilken farve murstenene har og skyde kugler af samme farve i dem. Derefter er alt du skal gøre, at nyde showet og se tårnet smuldre.

Selvfølgelig har du ikke et ubegrænset antal projektiler, så sørg for ikke at smide dine skud væk! Hvis du virkelig har brug for det, kan du bruge et kraftigt jordskælv eller et haglgevær til at ødelægge det stædige tårn. Med et stort udvalg af omhyggeligt designede baner og imponerende 3D-grafik er Tower Crash 3D sikker på at give dig utallige timers sjov og glæde.

Spild ikke mere tid og læg tårnet øde!

Lignende spil:

Kan du lide Tower Crash 3D? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores 3d spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.