Vortex 9

Verden af Vortex 9 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Vortex 9, et af vores bedste skydespil-spil!

Gør dig klar til en bizar og fængslende verden af kamp, når du deltager i voldsomme kampe i Vortex 9. Bevæbn dig med en kampslikkepind eller et arsenal af skydevåben, og hæv din dominans i dette unikke rige, hvor stilfulde helte, vanvittige våben og eksplosive kampe venter. Vortex 9 er en arena, hvor du kan vise din dygtighed og lade verden vide, hvem der virkelig er i Vortex-universet. Oplev 8 fantastiske figurer, hver med deres eget særpræg: fra John og Jane til Marvin McSpy, Mr. Goodboy, Jess Purrfect, Hellen D. Mon, Mercydroid og Beelzebox. Udstyr dig selv med snesevis af vanvittige skydevåben, atypiske nærkampsvåben og tunge maskingeværer, så dit arsenal er lige så varieret som de figurer, du styrer. Deltag i kampe på tværs af forskellige spiltilstande, herunder holdkamp, Deathmatch Solo og Capture Point, med løfte om flere spændende tilstande i horisonten.

Rejs gennem de forskellige kort, som Vortex 9 har at byde på, og som hver især er placeret i de betagende landskaber i spillets univers. Fordyb dig i det dynamiske gameplay, og udforsk de smukke steder, der fungerer som kulisse for dine intense kampe. Til hver kamp har du en bred vifte af våben til rådighed, og du ved aldrig, hvor mange du skal bruge for at overleve og besejre de andre spillere på kortet. Måske kan du kaste en granat og derefter bruge maskingeværet til at komme til tops på leaderboardet, eller du kan endda bruge et nærkampsvåben til at komme helt tæt på modstanderne på kortet.

Omfavn den skøre atmosfære i kampene, og udtryk din individualitet gennem de forskellige og excentriske figurer. Strål i den uforudsigelige og spændende verden i Vortex 9 på Spilo.dk, og gør dig klar til intens action.

Sådan spiller du

Brug WASD-tasterne til at bevæge dig rundt, tryk på venstre museknap for at skyde, højre museknap for at zoome ind, og brug de nummererede taster, 1 til 5, til at skifte mellem dine tilgængelige våben.

Lignende spil:

Kan du lide Vortex 9? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skydespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC