Xmas Mahjong Deluxe

Verden af Xmas Mahjong Deluxe er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Xmas Mahjong Deluxe, et af vores bedste mahjong spil-spil!

Hvis du kan lide Mahjong, og julen er lige rundt om hjørnet, er Xmas Mahjong Deluxe et godt valg at spille på Spilo.dk i denne juletid. Det gameplay, som du allerede kender og elsker, er stadig til stede på Xmas Mahjong Deluxe, og det vidunderlige juletema vil holde julemanden i tankerne, selv mens du spiller.

For at komme videre i Xmas Mahjong Deluxe skal du matche to fliser, der har samme design på dem, men de skal være i kanterne af stakken. Tegningerne har alle et juletema, og ved slutningen af de 24 baner vil du helt sikkert huske hver enkelt tegning på fliserne. Og hvis du spiller særligt godt, kan du få en score på tre stjerner.

Spil et afslappende spil Mahjong denne jul på Spilo.dk og nyd din ferie!

Lignende spil:

Kan du lide Xmas Mahjong Deluxe? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores mahjong spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.