Yummy Waffle Ice Cream

Verden af Yummy Waffle Ice Cream er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Yummy Waffle Ice Cream, et af vores bedste madlavning spil-spil!

Er du vild med vafler? Er du en iselsker? Så er dette spil perfekt for dig. Lad os lave nogle vafler og dekorere dem med is og enhver form for frugt og sirup! Vær en vaffelmager!

Yummy Waffle Ice Cream er et madlavningsspil, hvor du lærer at lave de lækreste gourmet-isvafler. Start med at vælge de rigtige ingredienser og køkkenredskaber. Mens du forbereder dejen, skal du huske rækkefølgen af ingredienserne for at lave den uden fejl. Vær opmærksom, når du tilbereder vaflerne for ikke at brænde dem. Den sidste del er dekoration: Vælg mellem forskellige smagsvarianter af is, toppings, sirup, frugt og slik. Gå amok!

Lignende spil:

Kan du lide Yummy Waffle Ice Cream? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores madlavning spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.