Zombie Number

Verden af Zombie Number er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Zombie Number, et af vores bedste zombie spil-spil!

Træn dine matematiske færdigheder og udryd zombier, når du spiller Zombie Number, et sjovt spil, hvor du skal løse matematiske ligninger korrekt så hurtigt som muligt, hvis du ikke vil overvældes af zombiehorden.

For at kunne bekæmpe invasionen og overleve skal du have en vis smidighed med matematik. Men du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke er helt så dygtig i starten, for efter at du har spillet Zombie Number i noget tid, vil dine matematiske evner helt sikkert blive bedre, og addition, subtraktion, multiplikation og division vil være ting, der ikke vil skræmme dig så meget. Zombie Number har en spiltilstand, der tester din hastighed i en bestemt operation, så du har en, der tester din addition, en, der tester din subtraktion osv. Og når du er blevet mere fortrolig med spillet, kan du prøve den tilstand, der kombinerer dem alle sammen.

Selv om den figur, du kan styre, kan klare et par slag, skal du ikke tro, at du er uovervindelig! Enten løser du ligningen og låser op for din pistols skydeevne, eller også må du prøve igen.

Bliv bedre til at løse matematiske ligninger på Spilo.dk, og bekæmp zombieinvasionen i Zombie Number.

Sådan spiller du

Vælg en af de tilgængelige spiltilstande: addition, subtraktion, multiplikation, division eller vælg den tilfældige tilstand, som er en kombination af alle de ovennævnte tilstande. Hver af disse tester en specifik matematisk operation. Brug lommeregneren nederst på skærmen til at vælge de korrekte tal, der løser den ligning, som hver zombie har knyttet til sig, for at skyde din pistol.

Lignende spil:

Kan du lide Zombie Number? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zombie spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.