Zoo Feeder

Verden af Zoo Feeder er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Zoo Feeder, et af vores bedste dyrespil-spil!

Åh nej, dyrene fra zoologisk have har ikke fået mad, og de sulter! Heldigvis er du i nærheden og kan fodre dem hurtigt. Brug din skovl til at samle al den lækre mad op fra jorden, og sørg for, at dyrene spiser alt op.

Hvis du nogensinde har været sulten, ved du, at jo hurtigere du spiser, jo hurtigere får du det bedre, så i Zoo Feeder er der ingen grund til at stå og vente. Nej, du er på flugt, og du skal bruge din skovl og flytte den fra venstre til højre og samle den lækre næring, mens du er på farten. Det giver en ny betydning for fastfood!

Hvis du bliver særlig god til denne opgave og samler al maden i en sektion, bliver din skovl til en kraftig magnet, som tiltrækker maden til dig og giver dig en hjælpende hånd.

Med de ædelsten, du samler, kan du snart bygge en lille zoologisk have eller få et nyt sejt skind til din skovl.

Kom over til Spilo.dk og få et smil på de søde dyrs ansigter!

Lignende spil:

Kan du lide Zoo Feeder? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.