10x10

Verden af 10x10 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil 10x10, et af vores bedste pusle spil-spil!

10x10 er et udfordrende puslespil, der bruger elementer fra Tetris, men på en helt ny og original måde. I stedet for at brikkerne langsomt falder ned og tvinger dig til hurtigt at placere dem for at danne en linje, har du i 10x10 tid til at tænke over, hvad dit næste træk er.

Nederst på skærmen har du tre figurer, og du skal placere dem, så de udfylder alle de tomme felter. Når du har en fuld linje af figurer, bliver de fjernet fra brættet, og du får point. For at få en vindende strategi skal du tænke på forhånd, for figurerne kan komme i vejen for hinanden, og du kan sidde fast på ingen tid, hvis du ikke planlægger på forhånd.

Test dine logiske evner på Spilo.dk og spil 10x10.

Lignende spil:

Kan du lide 10x10? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.