Catch the Candy

Verden af Catch the Candy er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Catch the Candy, et af vores bedste pusle spil-spil!

Fang alt slik i denne sjove opgraderede version af et klassisk Flash-spil, når du spiller Catch the Candy. I over 70 af de bedste baner skal du løse alle de interessante gåder, som spillet har at byde på. Selv om de måske starter let, bliver niveauerne sværere, jo mere du kommer frem i spillet, og jo sværere det er at fange slik.

Men gameplayet og de bedårende figurer vil helt sikkert få dig til at komme tilbage efter mere. Det er som om spillet er lige så vanedannende som slik. Og det har nul kalorier! For at gribe slik skal du blot trykke på venstre museknap eller trykke på skærmen for at strække armen ud og gribe den lækre søde godbid.

Spil på Spilo.dk et andet sjovt puslespil og løs alle niveauer fra Catch the Candy.

Lignende spil:

Kan du lide Catch the Candy? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.