7 Words

Verden af 7 Words er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil 7 Words, et af vores bedste krydsord-spil-spil!

Gør dig klar til at teste din viden om ord og selvfølgelig din tålmodighed, når du spiller 7 Words, et sjovt og lærerigt krydsordsspil, der gør det sjovt at lære nye ord. I 7 Words får du en gruppe af bogstaver, og du skal vælge dem i den rigtige rækkefølge, så de passer til en af definitionerne øverst på skærmen.

Hvis du allerede kender definitionen af det ord, der står øverst på skærmen, men bogstavgruppen ikke synes at passe til det, så udfordrer 7 Words dig til at finde et synonym og udvide dit ordforråd. For at hjælpe dig giver 7 Words dig mulighed for at sortere bogstavgruppen i alfabetisk rækkefølge, eller den kan endda give dig et hint.

Prøv at løse alle 777 niveauer af 7 Words på Spilo.dk og lær et nyt ord hver dag!

Lignende spil:

Kan du lide 7 Words? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores krydsord-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.