Word Haven

Verden af Word Haven er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Word Haven, et af vores bedste ordspil-spil!

Vi præsenterer Word Haven - et spændende HTML5-ordspil, der nu er lige ved hånden! Dette engagerende ordpuslespil lover ikke kun grænseløs underholdning, men giver også en stimulerende træning for din hjerne!

Med 500 niveauer ledsaget af rolig musik, bonusord og to boostere i spillet - forstørrelsesglasset og Pascal-kassen - tilbyder Word Haven en uforglemmelig oplevelse.

Hvert niveau er en udfordring: Find så mange skjulte ord som muligt ved at forbinde bogstaverne. Test din præcision i at forbinde bogstaverne, og når du har gennemført en bane, kan du optjene mønter, som du kan bruge som hints til sværere baner.

Lignende spil:

Kan du lide Word Haven? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.