99 Balls

Verden af 99 Balls er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil 99 Balls, et af vores bedste arkade spil-spil!

Med sit vanedannende gameplay er 99 Balls et af de spil, der helt sikkert vil give dig lyst til at spille bare en runde mere for at få en bedre score. Men en bedre score er ikke det eneste, der betyder noget, da det strategiske gameplay er meget tilfredsstillende, især når du mestrer, hvordan du bedst planlægger dine baner.

Spillet sætter et unikt spin på det klassiske Breakout, og det er, at hver blok, som du rammer, skal rammes et bestemt antal gange, for at den forsvinder. Disse tal er vist på klodserne. Et andet unikt element er, at du skyder flere og flere kugler, efterhånden som du bevæger dig gennem scenen. Og vær opmærksom på, at du kun kan vælge banebanen, og at du ikke kan ændre, hvorfra kuglerne skal affyres. De affyres altid fra midten af skærmen.

Med en smule Tetris-inspiration tilsat, antager 99 Balls en lignende tabertilstand, og efter hver gang du kaster boldene kommer murstenene langsomt mod spilleren, og de nye mursten vil altid kræve flere træffere for at forsvinde.

Kom og spil på Spilo.dk og få den bedste score i 99 Balls!

Lignende spil:

Kan du lide 99 Balls? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.