Adventure Drivers

Verden af Adventure Drivers er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Adventure Drivers, et af vores bedste bilspil-spil!

Tag til en fjern ø og oplev et eventyr, som du kun oplever én gang i dit liv. Det, der venter dig her, er et vanvittigt 2D-bilræs, hvor berømmelse, ære og skatte er på spil! Start med en langsom, men pålidelig gammel hippie-minibus, og du skal ikke bekymre dig om at køre galt, for alle køretøjer i spillet er uforgængelige! Løbene bliver mere og mere spændende, når bomber eksploderer, biler vælter, eller andre chauffører, der er lige så opsatte på at vinde, bare kører forbi dig. Vær altid på udkig efter alle de udfordringer, der venter forude, og vær klar til at hoppe over forhindringer, samle mønter, skattekister og forskellige powers ups, og prøv at ramme accelerationspilene for at få et fartboost.

For at få den ekstra fart, kan du bruge din nitro eller andre godbidder, som du har fået undervejs. Udforsk øen og lås op for nye udfordringer, mens du også låser op for andre biler og forskellige andre opgraderinger. Missionen er enkel: Vind alle 30 baner. Har du det, der skal til?

Lignende spil:

Kan du lide Adventure Drivers? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.