Aliens Vs Math

Verden af Aliens Vs Math er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Aliens Vs Math, et af vores bedste matematik spil-spil!

Der er meget på spil på Aliens Vs Math, og dine matematiske færdigheder vil konstant blive sat på prøve. I dette spil er en invasion af rumvæsener på vej mod din gård, og den eneste måde at forhindre dem i at stjæle dine køer på er at løse en ligning hurtigt. Denne ligning kan enten være en addition, en subtraktion, en multiplikation, en division eller en kombination af dem alle.

Spillet starter med lette ligninger, men jo mere du modstår invasionen, jo hårdere angriber rumvæsnerne, og jo sværere bliver opgaverne. Men samtidig vil du blive bedre til spillet, jo mere du spiller, jo bedre bliver du til spillet. Og som en ekstra bonus vil disse matematiske færdigheder helt sikkert blive overført i dit liv.

Bliv en professionel til matematik på Spilo.dk og spil Aliens Vs Math.

Lignende spil:

Kan du lide Aliens Vs Math? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores matematik spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.