American Football Challenge

Verden af American Football Challenge er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil American Football Challenge, et af vores bedste amerikansk fodbold-spil-spil!

Super Bowl er snart på vej, og Spilo.dk bringer dig et sjovt amerikansk fodboldspil, som du kan spille for at komme i stemning med denne legendariske sportsbegivenhed. Træd ind i en amerikansk fodboldspillers sko, og forestil dig, at du er på banen og føler den enorme energi fra publikum.

I American Football Challenge skal du fange bolden, der bliver kastet mod dig. Da vellykkede afleveringer er afgørende, hvis du vil vinde kampen, skal du være god til det. Men når du er midt i spillet, har du et begrænset antal forsøg, så American Football Challenge giver dig fem muligheder for at fange tre bolde. Hvis det ikke lykkes dig at gøre dette, skal du starte niveauet forfra. Hvis det derimod lykkes dig, går du videre til det næste niveau.

Forbered dig på Super Bowl, når du spiller på Spilo.dk American Football Challenge .

Lignende spil:

Kan du lide American Football Challenge? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores amerikansk fodbold-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.