Touchdown Rush

Verden af Touchdown Rush er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Touchdown Rush, et af vores bedste amerikansk fodbold-spil-spil!

Amerikansk fodbold er kendt som en sport, der kræver masser af styrke og kraft. Nogle vil måske endda sige, at den er ret voldelig. I Touchdown Rush skal du ikke kun beskytte dig selv, men også bolden, mens du undgår de indkommende spillere, der forsøger at tackle dig, enten ved at flytte dig ud af deres vej ved at gå til venstre eller højre eller ved at hoppe over dem.

Den interessante grafik vil helt sikkert trække dig ind, og kapløbet om at score et touchdown vil få dig til at vende tilbage til Touchdown Rush. Med et væld af baner kræver Touchdown Rush konstant, at du tilpasser dig dine modstandere, og nogle gange kan du kun score point ved at samle de specielle genstande, som du finder på banen, og som gør dig stærkere.

Se Super Bowl, og kom derefter til Spilo.dk og spil nogle gratis amerikanske fodboldspil!

Lignende spil:

Kan du lide Touchdown Rush? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores amerikansk fodbold-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.