Anagram Crossword

Verden af Anagram Crossword er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Anagram Crossword, et af vores bedste krydsord-spil-spil!

Anagram Crossword er en fantastisk måde at blive fortrolig med den vidunderlige verden af anagrammer, som er ord, der kan omarrangeres for at skabe andre ord. Det tester virkelig dit ordforråd, men det åbner også døren til det engelske sprog på nye og uventede måder, for når du først ser, hvor mange ord du kan danne ud fra det samme antal bogstaver, kan du blive afhængig af at tage denne færdighed til det yderste og finde alle mulige kombinationer.

Heldigvis kan du på Spilo.dk øve dig i denne færdighed i 30 puslespil, når du prøver Anagram Crossword, et unikt krydsordsspil, hvor anagrammer er nøglen til at vinde. Det er ganske enkelt et anagram, der er ledetråden til at finde ordet. Hvis ordet viser sig at være alt for svært, kan du altid bruge hjælpesystemet, som vil hjælpe dig med at løse de mystiske ord, der giver dig problemer.

Bliv bedre til anagrammer og krydsord samtidig, når du spiller på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Anagram Crossword? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores krydsord-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.