Anna Loves Glittery Outfits

Verden af Anna Loves Glittery Outfits er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Anna Loves Glittery Outfits, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Prinsesse Anna er blevet inviteret af sin kusine Rapunzel til et cocktailparty i slottets kongelige haver. Anna er så spændt, fordi hendes forelskelse vil være der, og hun kan ikke vente med at møde ham til festen. Anna vil gerne sikre sig, at hun gør et godt indtryk, så hun vælger nøje sit outfit. Hun ønsker ikke at være overdressed, men hun vil gerne se smart og funklende ud på samme tid. Hun har udviklet en passion for glitrende outfits på det seneste, og hun har flere ting i sit klædeskab. Tag et kig indenfor og hjælp hende med at vælge den kjole, der er perfekt til festen, fra en samling glitrende kjoler. Giv derefter Anna en fantastisk frisure og fuldend hendes look med matchende tilbehør. Sidst, men ikke mindst, skal du give Anna funklende makeup.

Lignende spil:

Kan du lide Anna Loves Glittery Outfits? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.