Celebrities Playing Princesses

Verden af Celebrities Playing Princesses er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Celebrities Playing Princesses, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Tre af de mest populære og elskede berømtheder vil forvandle sig selv til eventyrprinsesser og blive præsenteret i et magasin. Ariana, Lucy og Taylor er de tre fantastiske berømtheder, som har brug for din hjælp, fordi de skal beslutte, hvilken prinsesse de skal forvandle sig til. Ariana kunne f.eks. være Jasmin, fordi de har samme ansigtstræk og bygning. Så hvorfor giver du hende ikke en makeup og klæder hende derefter ud som prinsesse? Sørg for at ændre hendes frisure også. Hvad med Lucy? Hvilken prinsesse skal hun være? Moana eller Snehvide? Taylor ville se fantastisk ud som Rapunzel eller Belle, er du ikke enig?

Lignende spil:

Kan du lide Celebrities Playing Princesses? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.