Arrower

Verden af Arrower er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Arrower, et af vores bedste hjernespil-spil!

Arrower er et spændende spil, hvor dit fokus er at bruge pile for at ødelægge fjender. Det bliver ikke let, da der altid er udfordringer, som du skal møde. Hvert nyt niveau kommer med sin egen andel af særprægede udfordringer, som du skal møde. Alene det gør det utroligt givende og sjovt. Hver gang du spiller Arrower vil du blive overrasket over den kvalitet og de spændende idéer, der er bragt til bordet.

I Arrower har du 2 kapitler, hver med flere niveauer at spille dig igennem. Derfor er det et fantastisk spil at tjekke ud, fordi det tilbyder en meget engagerende oplevelse, samtidig med at det byder på noget kreativt og innovativt. Alene det er noget, der er med til at flytte grænserne på en rigtig god måde hele tiden.

Det du vil kunne lide ved Arrower er, at spillet er meget interessant at gå igennem, og det fortsætter med at skille sig ud som en af de bedste oplevelser derude, når det kommer til bueskydning. Det er fantastisk, at du kan afprøve en række unikke udfordringer, og du vil blive overrasket over det sjove gameplay og de spændende idéer, der er bragt ind i spillet. Du kan spille Arrower lige nu på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Vælg den gule pil, enten ved at bruge venstre museknap, hvis du bruger en pc, eller tryk på dem, hvis du bruger en mobilenhed, for at lede dem mod den gule kasse. Pilen vil bevæge sig i den retning, den peger (opad, til venstre, til højre eller nedad). Undervejs kan du også bruge forskellige specialbokse til at hjælpe pilene med at finde den rigtige vej, f.eks. ved at ændre den retning, de peger mod, eller ved at fungere som en væg, der blokerer deres vej.

Lignende spil:

Kan du lide Arrower? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.