Pipe Mania

Verden af Pipe Mania er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pipe Mania, et af vores bedste hjernespil-spil!

Pipe Mania er et spændende, sjovt og underholdende puslespil, hvor du har snesevis af forskellige niveauer at spille dig igennem. Ideen er altid den samme, du skal forbinde rør og lede vandet mod din destination. Selvom det starter let, bliver Pipe Mania mere og mere udfordrende, og du vil finde dig selv testet dine færdigheder, mens du forbinder rørene på den måde, du ønsker.

Nogle af banerne har et væld af måder, du kan gennemføre dem på, hvilket yderligere øger spiloplevelsen og det sjove, du kan have her. Med Pipe Mania er der ikke to baner, der er ens, og hver gang får du mulighed for at prøve noget nyt og afprøve dine færdigheder. Pipe Mania er et spil, der får dig til at tænke, hvilket bringer en masse lykke og sjove øjeblikke med sig.

Hvert niveau har sin egen løsning, og spillet vil hele tiden bringe nye udfordringer ind, som du skal opfylde. Det er muligt at prøve hvert niveau igen så mange gange, som du vil. Så selv hvis et af niveauerne er svært, vil det ikke være et problem, da du vil være i stand til at gennemføre det til sidst.

Prøv dine evner til at løse puslespil, og se hvor langt du kan komme i Pipe Mania, kun på Spilo.dk!

Sådan spiller du

Vælg den korrekte rørretning ved at trykke på det, indtil det peger på en sådan måde, at væsken frit kan flyde fra den ene ende til den anden

Lignende spil:

Kan du lide Pipe Mania? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.