Asteroids

Verden af Asteroids er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Asteroids, et af vores bedste arkade spil-spil!

Spil Asteroids på Spilo.dk, et ikonisk spil, der har haft stor indflydelse på videospillenes historie, og prøv at finde alle de spil, som det har sat sit præg på. Det sjove gameplay og de unikke idéer har sikret dets arv, og det faktum, at det stadig spilles i dag, fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om det.

I Asteroids foregår handlingen i rummet, og du skal på samme tid undvige og skyde på indkommende asteroider. Styringen er det, der virkelig adskiller spillet fra de andre, da du skal tage hensyn til inertien i din bevægelse, og hvis du ikke er opmærksom, mister du helt kontrollen over dit fly. En anden unik idé er, at hvis du passerer kanten af skærmen, dukker du op på den modsatte side, hvilket tilføjer et lag af strategi, men også en masse usikkerhed.

Spil et klassisk spil på Spilo.dk og tag et kig ind i historien.

Lignende spil:

Kan du lide Asteroids? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.