Stickman Bridge Constructor

Verden af Stickman Bridge Constructor er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stickman Bridge Constructor, et af vores bedste arkade spil-spil!

Sæt dine byggefærdigheder og din rumlige forståelse på prøve på Spilo.dk, når du spiller Stickman Bridge Constructor. Som bygningsingeniør har din figur til opgave at bygge platforme mellem bygningerne. Timing af dine klik er nøglen i Stickman Bridge Constructor og er det, der holder dig i live. Når du først har fundet den optimale længde på platformen, går din karakter dristigt fremad, og hvis dine målinger viser sig at være forkerte, kan du kun håbe, at din karakter også kan flyve, for der venter ham et stort fald.

Afstanden mellem bygningerne og deres bredde ændrer sig konstant, så du skal altid planlægge omhyggeligt. Øv dig i din planlægning og hav det sjovt med Stickman Bridge Constructor!

Lignende spil:

Kan du lide Stickman Bridge Constructor? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.