Aurora Goes To School

Verden af Aurora Goes To School er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Aurora Goes To School, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Aurora er meget spændt på, at hun snart skal møde sine kære venner efter en sjov sommer. Hun skal gøre sig klar, hjælpe hende med at vælge et sødt outfit, spise et lækkert måltid, finde et par manglende ting i soveværelset og derefter tage en selfie. Vælg et glamourøst look med en flot lyserød kjole, en sød flettet frisure, så smuk, briller og en flot lædertaske til outfittet. Hun ser fantastisk ud til en god skoledag. Sørg for, at hun finder alt det, hun skal bruge til at skabe sin makeup i soveværelset. Lav derefter en sund morgenmad til Aurora, så hun kan have energi hele dagen. I skolen vil hun møde sine kære venner, søde prinsesse, og sammen vil de tage et flot selfie-foto, som de kan dele. Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Aurora Goes To School? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.