Barbie's Reading Nook

Verden af Barbie's Reading Nook er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Reading Nook, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Kan du hjælpe denne mode-diva med at indrette sin læseplads og klæde hende på? Vidste du, at Barbies yndlingsaktivitet, ud over mode, er at læse? Hun er helt vild med at læse romaner, men også magasiner. Nu hvor hun har købt en læsekrog, vil Barbie gerne have sit eget hyggelige læseområde, så hjælp hende med at designe og dekorere det. Den skal stå i stuen foran de store vinduer, så hun kan få nok lys. Placer en sofa eller en gyngestol, et lille sofabord, en lampe og et lunt tæppe. Vælg farver og mønstre, og prøv at gøre det smart, sødt og hyggeligt på samme tid. Nu er Barbie klar til at sætte sig ned og læse, og hun har brug for et outfit, så åbn hendes garderobe for at vælge et tøj og tilbehør til det.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Reading Nook? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.