Barbie Glam Face Art

Verden af Barbie Glam Face Art er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Glam Face Art, et af vores bedste barbiespil-spil!

Barbie forsøger altid at se så glamourøs ud som muligt, og det er lykkedes hende at gøre det på meget kreative måder. Hun har for nylig opdaget face art, og der er et par situationer, hvor hun kan bære det. På scenen, i hendes balletdanseshows, eller til sjove fester, hvor hun kan klæde sig ud som en prinsesse. Vælg det outfit, du ønsker, hun skal have på, og derefter et af de tre smukke ansigtsmalingsdesigns, som hun kan få. De er alle girly og lyserøde med et glamourøst touch. Gå derefter videre til at skabe looket ved at bruge en tynd sort pensel til at skabe omridset og derefter fylde ud med forskellige farver for at fuldende looket. Til sidst skal du bruge en større pensel til at tilføje noget glitrende pulver. Hun ser storslået ud! Prøv også de andre outfits og designs! Hav en utrolig spilletid!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Glam Face Art? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores barbiespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.