Bridezilla: Prank The Bride

Verden af Bridezilla: Prank The Bride er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bridezilla: Prank The Bride, et af vores bedste bryllupsspil-spil!

Gør dig klar til det ultimative påklædningseventyr i free-to-play-sensationen Bridezilla: Prank The Bride! Dette spil er en blændende perle inden for påklædningsspil og henvender sig specielt til de modebevidste piger, der elsker at spille modespil online.

Mød Babs, den smukke blonde kommende brud, som på sin store dag opdager, at hendes uberørte brudekjole er plettet af kaffe. Hun er fyldt med nerver, og det, der skulle have været en glad brud, forvandler sig til en sand Bridezilla. Frygt ikke, for hendes tre loyale brudepiger træder til og hjælper hende med at vælge et meget smukkere outfit til bryllupsdagen.

Din mission er at vælge det perfekte bryllupssæt til hver af de tre brudepiger. Dyk ned i brudepigernes klædeskabe for at vælge de mest elegante kjoler, og pynt dem derefter med smykker, håndtasker, solbriller og andre smarte ting. Men det er ikke alt - du skal også skabe det perfekte makeup-look til hver enkelt brudepige ved at vælge mellem et utal af frisurer, øjenskygger, læbestifter, øjenbrynsformer og -farver, forskellige vippestilarter og blushes.

Selvfølgelig venter bruden selv spændt på din hjælp til at opnå det sejeste outfit nogensinde: en fantastisk kjole, et slør, en stilfuld frisure, hårpynt og makeup prydet med blomsterbuketter og mange andre brudetilbehør.

Vil gommen blive imponeret over Babs' nye look? Gør denne dag til en uforglemmelig dag for det unge par.

Og her er prikken over i'et - når du har skabt disse fantastiske outfits, kan du downloade dem og dele dem med dine nærmeste venner og familie, så dine mode-mesterværker bliver byens samtaleemne!

Bridezilla: Prank The Bride er ikke bare et spil; det er en rejse ind i den glamourøse verden af bryllupper og mode. Spil nu, og bliv den ultimative stylist for Babs og hendes brudepiger!

Lignende spil:

Kan du lide Bridezilla: Prank The Bride? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bryllupsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.