Barbie Polka Dots Style

Verden af Barbie Polka Dots Style er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Polka Dots Style, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie er en fashionista, der altid er på udkig efter de bedste trends til at inkorporere i sin garderobe. I dag har hun besluttet sig for en yndig stil, der er perfekt til det varme vejr: polkaprikker! De er søde og sjove, og alle elsker dem! Gør du? Hjælp Barbie med at klæde sig på i det perfekte outfit! Vælg en blå kjole i retrostil med hvide polkaprikker og to store sløjfer, en top med farverige polkaprikker og et lyserødt tylskørt, eller hun kan bære prikkerne på et par bukser eller endda på jakken. Tilbehør med smukke sko og andet sjovt tilbehør. For at få hende til at se endnu mere fantastisk ud, kan du farve hendes highlights i meget sjove farver. Tilføj også et strejf af glitter. Afslut hendes look med den perfekte makeup. Brug øjenskygge, mascara, rødme og læbestift, og prøv at matche hendes tøjfarver. Hav en vidunderlig tid med at spille!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Polka Dots Style? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!