Dress To Impress Back To School

Verden af Dress To Impress Back To School er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Dress To Impress Back To School, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Gør dig klar til at starte skoleåret med stil, for Dress To Impress Back To School er her, og det er et sensationelt opgør med mode, venskab og fabelagtighed, som vil få dig til at spankulere rundt på skolens gange som aldrig før! Det er en stilkonkurrence af episke proportioner, og det hele handler om at vise, hvad man kan inden for mode.

Mød Babs og hendes tre BFF'er, de ultimative squad goals. Da skoleåret begynder, har de besluttet sig for at sætte trumf på og gøre deres store entré med en modekonkurrence, der vil få alle til at tabe pusten. Det er en venskabelig kamp for at se, hvem der kan samle flest stilpoint og vinde den eftertragtede titel som skolens modedronning! Fire forskellige stilpersoner venter - fra casual chic til preppy perfektion, det er tid til at skabe de mest imponerende outfits til hver af disse fashionistas. Lad os dykke ned i skabet af muligheder, skat! Fra trendy t-shirts til fantastiske kjoler, seje bukser til nederdele, der er værd at snurre rundt i, funky sokker til fede sko - skolegarderoben er dit lærred, og det er tid til at male med stil!

Accessories er nøglen, skat! Statement-smykker, fantastiske briller og tasker, der skriger "fashionista på jagt". Det hele handler om detaljerne, og du er mesteren i tilbehør. Og når det gælder frisurer, skal du sørge for, at de sidder lige i skabet - fra glat og elegant til vildt og utæmmet, du er den ultimative hårguru.

Men det er ikke alt - makeup betyder også noget! Skab looks, der er dristige, dramatiske og perfekt matchet til hver stilperson. Fra glitrende øjne til dristige læber - du er øjeblikkets makeupartist.

Nu, hvor du har forvandlet Babs og hendes BFF'er til stilsensationer, er det tid til at se, hvem der tager kronen hjem. Hver deltager får en karakter fra 1 til 100, og vinderen bliver udnævnt til skolens ultimative modedronning!

Når pointene er i hus, er det tid til at indfange dine modemesterværker. Download de fantastiske looks, vis dem til dit crew, og lad verden se dine stilmæssige evner. Det er en modekonkurrence, der vil få alle til at tale!

Så gør dig klar til Dress To Impress Back To School, hvor moden er i højsædet, venskaber knyttes, og skolens landingsbane er dit kongerige. Fra afslappet cool til fabelagtig chic - du er den stilguru, pigerne har ventet på. Er du klar til at tage titlen som skolens modedronning?

Lignende spil:

Kan du lide Dress To Impress Back To School? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.