Barbie Princess Love

Verden af Barbie Princess Love er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Princess Love, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hej piger! Vores smukke dame Barbie har den mest fantastiske date nogensinde! I aften skal hun mødes med Ken, hendes gamle forelskelse, og hun er virkelig spændt på det. Hun ved endnu ikke, hvor de skal hen på date, men én ting er sikkert: Barbie vil se helt fantastisk ud, og du bliver nødt til at hjælpe hende. Du får den unikke mulighed for at hjælpe hende med at beslutte sig for, hvilket tøj, hvilken frisure og hvilket tilbehør hun vil have på på sin date med Ken. Når du har valgt det sødeste tøj, som Barbie skal have på, får du også til opgave at lægge makeup på hende og fremhæve hendes naturlige skønhed. Så værsgo, mine damer, og hjælp den fantastiske Barbie-dukke med at gøre sig klar til drømmedatoen med sin forelskede Ken!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Princess Love? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.