Barbie Remembering College

Verden af Barbie Remembering College er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Remembering College, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie er en succesfuld modedesigner, og hun kan altid lide at huske de outfits, hun plejede at gå i på college. Hun har altid været en fashionista og trendsætter og er en inspiration for andre studerende. Nu hvor hun har sit eget modehus og mærke, har Barbie besluttet at skabe en modelinje, der er specielt designet til college- og skoletøj. Eleverne skal bære specialdesignede kostumer på mange skoler, og Barbie ønsker at lave nogle fantastiske kreationer. Derfor føler eleverne sig dejlige og smukke og komfortable i deres skoleuniform. Hjælp hende med at designe fem forskellige outfits, hvoraf et af dem er beregnet til eksamen.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Remembering College? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.