Barbie The Four Elements Princess

Verden af Barbie The Four Elements Princess er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie The Four Elements Princess, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie er en talentfuld modedesigner, og hun er blevet bedt om at skabe fire forskellige looks, der repræsenterer de fire elementer: jord, vand, ild og is. Disse fantastiske kreationer vil blive præsenteret ved et af de mest ventede modeshows. Barbie skal komme med den perfekte kjole til hvert element, helst en lang kjole. Grøn for jorden, blå for vand, rød for ild og hvid for is. Hun skal også finde matchende tilbehør til disse kjoler, matchende frisurer og nogle fremragende kroner eller diademer. Sidst men ikke mindst skal du hjælpe Barbie med at vælge de perfekte smykker.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie The Four Elements Princess? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.