Barbie Winter Getaway

Verden af Barbie Winter Getaway er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Winter Getaway, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Vil du hjælpe denne fashionista med at pakke sit tøj og klæde sig på til en rejse? Barbie planlægger denne tur som en overraskelse for Ken, og hun er så spændt. De skal til et vidunderligt feriested i bjergene. Hun skal gøre alting klar, inden Ken kommer hjem, og så tager de af sted med det samme! Vil du hjælpe hende med at blive klar i tide? Barbie har brug for otte forskellige outfits til denne tur. Åbn hendes garderobe og begynd at klæde hende på. Skab alle de outfits, som hun skal pakke, og vælg det tøj, hun skal have på undervejs. Hjælp også Barbie med at pakke sammen og sætte mærker på hendes bagage og rygsæk. Sidst men ikke mindst skal du forberede varm kakao og en dessert til det dejlige par.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Winter Getaway? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.